MyDroneAcademy's Tryghedsgaranti

Med MyDroneAcademy's TRYGHEDSGARANTI kan vi nu garanterer dig Danmarks bedste kvalitet og laveste priser på droneuddannelser. Vi har uddannet ca. 50% af alle Dronepiloter i Danmark, hvor mere end 99,4% er bestået på et af vores 6 uddannelsessteder. 

Kvalitetsgaranti

MyDroneAcademy var de første til at udvikle og tilbyde professionelle dronepilotuddannelser og vi har uddannet langt de fleste dronepiloter i Danmark – mere end 2.500 er det blevet i de sidste 5år. Vi udvikler og kvalitetssikrer konstant vores uddannelser og tør godt påstå, at du ikke finder bedre dronepilotuddannelser end vores.

Det er vi utroligt stolte over.Vi fokuserer udelukkende på Droneuddannelser og sælger hverken droner, tilbehør eller andet – vi er 100% dedikeret til dig og din dronepilotuddannelse. Derfor kan vi tilbyde dig Danmarks bedste dronepilotuddannelser.

 

Beståelsesgaranti

Teoriprøven skal være en god oplevelse for dig og næsten alle består teoriprøven første gang. – men  er du uheldig, skal du ikke være bekymret: Beståelsesgarantien betyder nemlig, at du kan gå op hele 2 gange mere uden at skulle betale en krone ekstra. Beståelsesgarantien gælder kun teoriprøver.

Tilfredshedsgaranti

Vi lægger en ære i, at tilbyde dig professionel service i absolut topklasse! Derfor er vi også stolte af den meget høje tilfredshed og tillid, som vores kursister viser os.

Med vores Tilfredshedsgaranti får du alle dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med uddannelsen – du skal bare give os besked inden du påbegynder selve teoriprøven.

Tilfredshedsgarantien giver dig også ret til at skifte hold eller overdrage din plads til en anden uden omkostninger – du skal bare give os besked senest 14 dage før kursusstart,

Prisgaranti

Hos MyDroneAcademy mener vi ikke, at billigst altid er bedst – men da vi udelukkende fokuserer på uddannelse af Dronepiloter og derfor ikke har omkostninger til alt muligt andet, kan vi faktisk tilbyde dig den bedste kvalitet og service til den laveste pris – de 2.500 Dronepiloter, vi har uddannet, tager ikke fejl.

Hvis du mod forventning finder et identisk kursus hos et andet uddannelsessted godkendt af Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen, får du et tilgodebevis på prisdifferencen + kr. 300,- for din ulejlighed. Eneste betingelse er, at du sender os dokumentation inden kursusstart.

“Har taget og bestået certificering i 1A, 2 og natpåtegning hos MyDroneAcademy - og kan klart medgive min største og uforbeholdne anbefaling.Højt kvalificerede instruktører og censorer - både på teorien og i praktis - har gjort det til en god oplevelse at tage certifikat.God og humoristisk tilgang til såvel lovgivning som de dybere tekniske emner.Dejlige kursusfaciliteter og lækker forplejning har kun gjort oplevelsen større.Endelig er den vedblivende adgang til online uddannelsesmappen med alt materiale til rådighed guld værd.Så største anbefaling herfra.”

Dronefotograf